Ontdek onze verwachte sluitingsdagen!


Beste klant,

Zoals u wellicht weet, hebben we bij Sanders Parts BV de gewoonte om ons te schikken naar de Belgische feestdagen. Daarom willen we u vriendelijk informeren dat we vanwege deze wettelijke feestdagen gesloten zijn op 1 , 9 en 20 mei 2024. We staan echter vóór en na deze data volledig tot uw beschikking voor al uw behoeften aan vrachtwagenonderdelen en expertise.

Heeft u op voorhand al bepaalde onderdelen of diensten nodig? Bestel deze tijdig via onze webshop op sandersparts.be of neem contact op via +32 (0)52/41 44 70. Ons uitgebreide assortiment aan MAN, Volvo en Mercedes vrachtwagenonderdelen staat garant voor een snelle levering, zelfs nog voor onze tijdelijke sluiting.

Herinnering: Gesloten op 1, 9 en 20 mei 2024!

Wij begrijpen dat het voor uw business van cruciaal belang is om steeds operationeel te zijn. Daarom herinneren wij u eraan om uw planning aan te passen aan het feit dat we gesloten zijn op 1, 9 en 20 mei 2024. Laat ons samen zorgen dat uw voorraad op peil blijft en eventuele onderhoudswerkzaamheden tijdig kunnen uitgevoerd worden. Onze klantenservice staat voor u klaar om u te ondersteunen met persoonlijke service en technische expertise.

Mochten er nog vragen zijn of mocht u assistentie nodig hebben met uw bestellingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Sanders Parts BV

IZ Hoogveld J Bosveld 14 ,9200 Dendermonde | info@sandersparts.be | +32 (0)52/41 44 70

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons