Secure Gateway SGW

Voertuigen met Secure Gateway SGW zijn beveiligde voertuigen die enkel door geautoriseerde apparaten ondersteund worden. Niet-geautoriseerde apparaten krijgen alleen-lezen of passieve toegang tot het privénetwerk. Passief betekent de mogelijkheid om codes en gegevens te lezen, maar omvat niet de mogelijkheid om DTC’s te wissen, uit te voeren, actuatortests, speciale functies, ECU-configuratie, knipperen of module-resets aan de privézijde van het netwerk uit te voeren.

Merken met Secure Gateway (SGW) ondersteunt door Autel

  • FCA: Vereist voor de meest recente modellen van 2018 en binnenkort een uitbreiding naar de volledige Stellantis groep, Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, RAM en Vauxhall.
  • Renault: Nieuwe modellen vanaf 2022 vereisen een account bij Renault.

FCA licentie

Autel kan deze auto’s met een optioneel abonnement ongehinderd ontgrendelen, in tegenstelling tot andere systemen gebeurt dit allemaal vanuit de tablet. De FCA licentie is een toevoeging op uw eigen MaxiSys, MaxiCheck, MaxiDAS of MaxiIM systeem welke u in staat stelt om de Secure Gateway Module (SGW) te benaderen voor FCA voertuigen. Vereist voor de meest recente modellen van 2018 en binnenkort een uitbreiding naar de volledige Stellantis groep.
  • U heeft een actief abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van de FCA licentie.
  • Voor de aanvraag hebben wij het serienummer van het systeem nodig.
  • De FCA-licentie kunt u gebruiken voor alle FCA voertuigen.
  • De FCA-licentie geeft 1 jaar lang onbeperkte toegang

Renault SGW

Het proces voor het verkrijgen van de nieuwe Renault licenties wordt hieronder beschreven:
  • Als klant kan je 20, 50 of 100 gateway-ontgrendelingen kopen bij ons, Sanders Parts, als Autel dealer, afhankelijk van de behoeften.
  • Nadat Autel de bestelling heeft ontvangen verhoogt men het aantal unlocks van het overeenkomstige product op het achtergrondbeheersysteem overeenkomstig de aangekochte aantallen.
  • Vervolgens krijgt de klant een melding dat de SGW voor Renault geactiveerd is.

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons