📢 Een gratis licentie voor het nieuwe Knorr-Bremse iTEBS X Systeem!


Vanaf nu zullen alle gebruikers die een Jaltest CV* of Jaltest Modular Trailer licentie hebben met een vervaldatum na 15 maart 2024, een gratis licentie voor het nieuwe Knorr-Bremse iTEBS X Systeem krijgen, geldig tot 31 december 2023.

En er is meer! Gebruikers die een Jaltest apparaat met NEO Green licentie hebben gekocht of gaan kopen, krijgen toegang tot de iTEBS X + KB4-TA module via de Jaltest software, tot de vervaldatum van hun licentie.

Aanbod na 2023

Wat gebeurt er na 31 december 2023? Geen zorgen! Vanaf 1 januari 2024, zal toegang tot de nieuwe iTEBS X module nog steeds beschikbaar zijn door een abonnement te nemen op NEO Green (KB Diagnostics vanaf 24.2).Wat is iTEBS XHet elektronische remsysteem omvat de regeleenheid, de sensoren en de pneumatische remregeling in één compacte module. Binnen deze module worden beide functies, het antiblokkeersysteem (ABS) en het remmen op basis van belasting, elektronisch geregeld.

De verschillende iTEBS X varianten zorgen ervoor dat klanten de beste balans bereiken tussen kosten en voordelen. Dit is vooral opmerkelijk in het geval van de LAC-variant, met een geïntegreerde actuator voor de liftas. Bovendien zorgt het nieuwe aansluitconcept voor een uitstekende flexibiliteit in de elektrische bedrading van de trailer.

Jaltestdekking voor iTEBS X in versie 23.3:

✅ Verbinding
✅ Foutcode lezen
✅ Foutcode wissen
✅ ECU-gegevens
✅ Metingsselectie
✅ End Of Line-test
✅ Kopiëren naar ECU

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de nieuwe iTEBS X? Ons team staat klaar om u verder te helpen! Neem gerust contact met ons op via email info@sandersparts.be of bel ons op +32 (0)52/41.44.70.

Integratie van Knorr-Bremse NEO Green in Jaltest software | Sanders Parts (NL)

Integratie van Knorr-Bremse NEO Green in Jaltest software | Sanders Parts (NL)

Integratie van Knorr-Bremse NEO Green in Jaltest software

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons