Integratie van Knorr-Bremse NEO Green in Jaltest softwareZoals enkele maanden geleden is aangekondigd, hebben Knorr-Bremse en Cojali S.L. samengewerkt om componenten, elektronica en oplossingen voor connectiviteit en digitalisering te ontwikkelen. Een van de belangrijkste projecten waar zij momenteel aan werken, is de integratie van Knorr-Bremse's diagnostische software, bekend als NEO, in de Jaltest Diagnostics-software.
 
De NEO Green-software biedt geavanceerde diagnostiek en originele technische informatie van Knorr-Bremse, inclusief het veilig vervangen van Knorr-Bremse ECU's. De NEO Green-software is reeds beschikbaar sinds de lancering van versie v22 (april/mei). Voor communicatie zal de software gebruik maken van de Jaltest Link-hardware als RP1210-communicatieapparaat.

Bovendien zal de NEO Green-software ook ECUtalk® bevatten, waarmee een volledige diagnose van Knorr-Bremse Trailer-systemen mogelijk is. NEO Green zal compatibel zijn met de rest van de Jaltest-projecten, zoals CV, AGV, OHW, MHE en MARINE, en zal begin 2024 als extra toevoeging (Knorr-Bremse Diagnostics) worden opgenomen in de Jaltest-software.

Waarom overstappen?

De UDIF (Knorr) zal niet meer ondersteund worden. Het is daarom belangrijk om over te stappen naar het Jaltest systeem. Dit betekent dat er geen verdere updates, software-upgrades of technische ondersteuning beschikbaar zullen zijn. Dit kan resulteren in beperkte functionaliteit, verminderde prestaties en een gebrek aan compatibiliteit met nieuwe voertuigmodellen en technologieën.

Wat kunnen wij jouw bieden?

Als officiële distributeur van Jaltest staan wij ‘Sanders Parts’ klaar om u te helpen bij de overstap naar Jaltest. We hebben verschillende acties beschikbaar om uw bestaande UDIF Knorr om te ruilen voor Jaltest. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.


Producten in de kijker:

AdBlue/DEF module cleaning kit

Emitec NoNOX AdBlue/DEF-systeem: MAN vrachtwagens (TGL, TGM, TGS en TGX) en Euro 6 bussen.

Prijs: € 578 ex. btw


Promo Jaltest

Jaltest link interface € 1250,-
Transport koffer + toebehoren
Software voor 2 door u gekozen merken € 1330,-*

Prijs: € 2400 ex. btw ipv € 2580

Matexpo


Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op Matexpo, de vakbeurs voor bouwmaterieel. Op MATEXPO vindt u de nieuwste machines, technieken en materieel uit de bouwsector. Deze beurs vindt plaats van woensdag 6 tot en met 10 september in Kortrijk Expo.

Op onze stand presenteren wij met trots de Jaltest producten. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw projecten.
Wij hopen u daar te zien!

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons