Leverancier in de kijker: ContiTech


Bij Sanders Parts BV, streven we ernaar hoogwaardige vrachtwagenonderdelen en -systemen te leveren voor een optimale rijervaring. In samenwerking met ContiTech, onze gewaardeerde leverancier, presenteren we met trots onze geavanceerde luchtbalgen en luchtveringen. Deze innovatieve systemen beloven een nieuwe dimensie van rijcomfort, ongeacht de omstandigheden op de weg.

Met onze op maat gemaakte oplossingen geniet je van een ongeëvenaarde rijervaring die comfort, veiligheid en prestaties combineert. Deze geavanceerde systemen passen zich dynamisch aan, aan veranderende belastingen en wegoppervlakken, wat resulteert in een soepele en stabiele rit. Bovendien bieden ze een op maat gemaakte rijervaring door de mogelijkheid om de rijhoogte en vering aan te passen, waardoor jouw persoonlijke voorkeuren worden vervuld.

Naast het verbeteren van het rijcomfort, dragen deze producten bij aan verbeterde brandstofefficiëntie door de luchtweerstand te verminderen en de aerodynamica te optimaliseren. Dit resulteert in een efficiënter brandstofverbruik en lagere operationele kosten op lange termijn.

Met een focus op innovatie en kwaliteit vertegenwoordigen onze luchtbalgen en luchtveringen een evolutie in rijcomfort en prestaties. Als je op zoek bent naar een rijervaring die verder gaat dan de norm, overweeg dan deze geavanceerde systemen en ontdek de toekomst van comfortabel rijden.

Bij Sanders Parts BV, is het onze missie om jou een ongeëvenaarde rijervaring te bieden. Ontdek zelf de voordelen van onze geavanceerde en innovatieve producten en merk het verschil op de weg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons samen met jou jouw rijervaring naar nieuwe hoogten tillen.Dankzij de bijdrage van ContiTech zorgen wij in september voor een zakje Croky chips in iedere colli.

Grijp hier je zakje chips

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons