OSRAM: Uw partner in verlichting

Deze maand zetten we de leverancier Osram in de kijker. Osram is een toonaangevende speler in de industrie van verlichting en voldoet aan ieders wensen.

Verlichting van topkwaliteit:

Osram staat bekend om zijn hoogwaardige verlichtingsoplossingen en dit geldt ook voor hun vrachtwagenverlichting. Of het nu gaat om koplampen, achterlichten, zijmarkeringslichten of interieurverlichting, Osram biedt betrouwbare en duurzame opties die zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid en veiligheid op de weg.Dankzij de bijdrage van Osram zorgen wij in augustus voor een geurhanger in iedere colli.

Meer over Osram:Osram LEDriving® XENARC®

De Osram LEDriving® XENARC® lampen zijn de nieuwe generatie lampen voor trucks. De LEDriving XENARC-lampen bieden een helder en krachtig licht, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid en veiligheid op de weg. Met deze innovatieve koplampen kunt u 's nachts met vertrouwen rijden en tegelijkertijd energie besparen.


Truckstar Pro

De meeste lampen zijn ook verkrijgbaar in Truckstar Pro. Met een extreem lange levensduur, tot 120% meer licht dan standaardlampen en een zeer hoge trillingsbestendigheid, zijn deze 24 volt-lampen ideaal voor professionele chauffeurs terwijl ze downtime en wagenparkkosten verminderen. Dankzij de hoge trillingsbestendigheid zijn TRUCKSTAR PRO-lampen zelfs geschikt voor zware toepassingen. Door hun indrukwekkende helderheid en tot 2 keer langere levensduur in vergelijking met standaardlampen, verhogen de lampen uw veiligheid tijdens het rijden op de weg.

Wist je datje

Truckstar pro lampen branden gemiddeld 1200 uur. Vergeleken met 650 uur voor standaard 24 Volt lampen. Dat is 2 keer zoveel.


Neolux

Neolux is een alternatief van Osram. Deze lampen zijn voordelig en duurzaam en voldoen aan de Duitse kwaliteitsnormen.

Infographic

Wij hebben voor jullie een infographic met de top 10 24V lampen van Osram en Neolux gemaakt. Klik hier en bekijk de volledige infographic.Niet gevonden wat je zocht? Met de lampenzoeker van Osram kunt u snel en eenvoudig de juiste autolampen vinden voor uw auto, vrachtwagen, bus of motor. Of neem gerust contact met onze salesafdeling op via (+32)52/41.44.70 of via info@sandersparts.be.


Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons