Ferodo: Uw partner in remmen en remonderdelen

Ferodo: Uw partner in remmen en remonderdelen

Wij zijn verheugd om u deze maand onze nieuwsbrief te presenteren, met speciale aandacht voor het gewaardeerde merk- Ferodo! Als toonaangevend merk in remmen en remonderdelen levert Ferodo hoogwaardige producten aan de automotive-industrie. We willen graag Ferodo in de schijnwerpers zetten en u op de hoogte brengen van de uitstekende vrachtwagenonderdelen die zij aanbieden.

Specifiek voor vrachtwagens heeft Ferodo een uitgebreid assortiment hoogwaardige onderdelen ontwikkeld die van essentieel belang zijn voor de veiligheid en betrouwbaarheid van deze zware voertuigen. De remblokken van Ferodo staan garant voor ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Met Ferodo kunt u er vol vertrouwen op rekenen dat uw vrachtwagens veilig op de weg blijven en dat de remmen een maximale efficiëntie behouden.

Waarom kiezen voor Ferodo?

  • De kracht van eerste montage remblokken
  • Ongeëvenaarde prestaties bij extreme temperaturen & omstandigheden
  • In-house productie
  • Vooruitstrevende technologieën Wereldwijde ondersteuningDankzij de bijdrage van Ferodo zorgen wij in juli voor een pet in iedere colli.
Kom ons bezoeken op Matexpo

Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op Matexpo, de vakbeurs voor bouwmaterieel. Op Matexpo vindt u de nieuwste machines, technieken en materieel uit de bouwsector. Deze beurs vindt plaats van woensdag 6 tot en met 10 september in Kortrijk Expo.

Op onze stand presenteren wij met trots de Jaltest producten. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw projecten.
Wij hopen u daar te zien!

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons