TRW: Uw partner in stuurdelen en ophanging

TRW: Uw partner in stuurdelen en ophanging Onze samenwerking met TRW is gericht op stuurdelen en ophanging, waaronder stuurstangen, spoorstangen, stabilisatorstangen en kogelgewrichten. Als betrouwbare partner werken we nauw samen met TRW om hoogwaardige truckcomponenten te leveren die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Door onze expertise te combineren met TRW's toonaangevende technologieën, streven we ernaar om klanten te voorzien van betrouwbare en duurzame stuurdelen. Samen zetten we ons in om de beste oplossingen te leveren tegen een marktconforme prijs.

Kras en win actie


We hebben goed nieuws voor jullie! Bij iedere bestelling die je bij ons plaatst, ontvang je nu een kraslotje waarmee je kans maakt op één van de 100 BBQ-accessoiresets! Kras snel de speciale code op de kaart en ontdek of jij een gelukkige winnaar bent. Met deze BBQ-accessoiresets ben je klaar om het grillseizoen in stijl te vieren. Veel succes en happy grilling!

  Bekijk actie  


Kom ons bezoeken op Matexpo

Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op Matexpo, de vakbeurs voor bouwmaterieel. Op MATEXPO vindt u de nieuwste machines, technieken en materieel uit de bouwsector. Deze beurs vindt plaats van woensdag 6 tot en met 10 september in Kortrijk Expo.

Op onze stand presenteren wij met trots de Jaltest producten. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw projecten.
Wij hopen u daar te zien!

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons