Leverancier Knorr in de kijker

Zoals jullie al vernomen hebben in de vorige nieuwsbrief bestaan wij 30 jaar. Daarom zetten we elke maand een leverancier in de kijker en voorzien wij jullie met leuke attenties.

Deze maand zetten we de leverancier Knorr in de kijker:Knorr Bremse

Knorr-Bremse is wereldmarktleider op het gebied van remsystemen voor railvoertuigen en bedrijfswagens. Als technologische gangmaker houdt Knorr-Bremse zich al meer dan 110 jaar intensief bezig met de ontwikkeling, productie, verkoop en service van moderne remsystemen.

Het productaanbod van Knorr-Bremse remsystemen voor bedrijfswagens is gebaseerd op de gangbare technologieën op het gebied van pneumatische, mechanische, elektronische en complexe regelsystemen. Ongeacht of het gaat om aandrijfstangen, persluchtvoorzieningen, rem- en onderstelbesturing of wielremmen.

Dankzij de bijdrage van Knorr Bremse zorgen wij in februari voor een kelnersmes in ieder pakket.

Knorr-Bremse compressoren voor een optimale luchttoevoer

Compressoren van Knorr-Bremse zijn de allerbeste! Met meer dan 10 miljoen geïnstalleerde compressoren tijdens de afgelopen 20 jaar is Knorr-Bremse een toonaangevende leverancier in de OE-sector. In vergelijkingstesten behalen compressoren van Knorr-Bremse regelmatig topscores, omdat ze het volledige persluchtsysteem beschermen dankzij hun zeer lage olietransfer. Duurzaam, met een lange levensduur en efficiënt!

Breed productgamma:
  • Knorr-Bremse schroefcompressoren voor alternatieve tractieaandrijvingen
  • Koppelingscompressoren zonder inactieve fases: minder slijtage, lager energieverbruik 
  • Monoblock- of splitblock-compressoren, met of zonder aandrijfas, enkele en dubbele cylindercompressoren, ook beschikbaar als economisch gereviseerde producten van EconX voor oudere bedrijfsvoertuigen

Rij veilig, langer met EconX remklauwen

Wij zijn van mening dat bedrijfsvoertuigen met een hoge kilometerstand vervangende onderdelen van topkwaliteit verdienen! De gereviseerde remklauwen van Knorr zijn zowel qua kwaliteit als qua prestaties van uiterste kwaliteit. Door hun 25 jaar ervaring op het gebied van reviseren van onderdelen maken zij een verschil. Zij zijn de enige fabrikant met toegang tot de originele specificaties, ontwerp- en revisieniveaus en de nodige componenten.


Remblok en Remschijfzoeker 

Met de online Finder van Knorr-Bremse vindt je in no time de juiste remblokkenset of remschijf. Snel, simpel en duidelijk – allemaal essentiële eigenschappen in de werkplaats! Ieder voertuig moet immers zo snel mogelijk weer de weg op. Daarom heeft Knorr-Bremse zijn beproefde remblokzoeker verder ontwikkeld en een nieuw onderdeel toegevoegd. Met de nieuwe Finder kunt u in een oogwenk niet alleen de juiste Knorr-Bremse remblokset identificeren, maar ook de aanbevolen Knorr-Bremse remschijf voor uw specifieke toepassing.

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons