Artikelen retour sturen

Indien u een retour of een garantie aanvraag wenst te doen, gelieve steeds een aanvraag te doen via onze website.
https://www.sandersparts.be/documents/garantieaanvraag.xml
https://www.sandersparts.be/documents/retouren.xmlKent u onze oranje retoursticker al?

Stuur niet zomaar op, maar gebruik steeds deze sticker! Door de betere traceerbaarheid zal uw aanvraag sneller en correcter verwerkt worden. Plak dus steeds deze sticker op uw retourzending.Hoe vul ik de sticker in?

Vermeld het artikelnummer & reden (retour, garantie,…) op de oranje sticker alsook het aantal colli’s. Zie hieronder hoe je deze sticker invult!

Nog geen stickers, bel of vraag aan één van onze vertegenwoordigers.

Bestel hier

Soorten retourzendingen:

U kan de onderdelen retour sturen via een georganiseerde transport, zelf de onderdelen brengen of via een bezoek van één van onze vertegenwoordigers.

Geef nooit retours mee met onze transporteurs zonder dat deze een opdracht hebben ontvangen van ons. Dit heeft aanleiding tot verloren zending en hiervoor kunnen we niet aansprakelijk gesteld worden.

Ruildelen retour sturen:

Indien u een ruilartikel of schrootartikel wilt terugsturen, gelieve deze steeds in de originele doos naar ons toe te sturen. Wij, Sanders Parts, moeten deze ook in de originele verpakking terug sturen om het statiegeld terug te kunnen vragen.
Vergeet niet de oranje sticker op de doos te plakken & jullie retouraanvraag in te dienen op onze website.

Nieuwe delen retour sturen:

U kan nieuwe delen terugsturen, enkel als de doos en het artikel intact zijn en met de goedkeuring van Sanders Parts. Wanneer u over de goedkeuring beschikt, schrijf niet op de doos, maar plak dan de oranje retoursticker op de doos en stuur het artikel op.

Opgelet: Bij retour van speciaal bestelde onderdelen kunnen terugname kosten aangerekend worden door onze leverancier, die wij dan zullen doorrekenen aan u. Niet alle speciaal bestelde producten kunnen zomaar terug gestuurd worden. Informeer u!

Garantie delen retour sturen:

Gelieve het garantieformulier op onze website volledig in te vullen, alsook de oranje sticker op de doos te plakken. Deze gegevens hebben wij nodig om de aanvraag op te starten bij onze leveranciers. Uiteindelijk zijn het onze leveranciers die beslissen over het verdere verloop van de aanvraag.

Ook deze producten kan je terugbezorgen via de vertrouwde weg.

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons