De slimme OSRAM acculaders - nu bij ons verkrijgbaar

Vooral wanneer de auto's niet dagelijks worden bestuurd, maar het grootste deel van de tijd geparkeerd staan, is het noodzakelijk om de accu's te onderhouden. Tijdens het rijden zorgt de generator voor een bijna altijd volledig opgeladen accu, maar gedurende een langere parkeerperiode ontlaadt de accu van een voertuig continu. Het maakt niet uit of het uw tweede auto, een klassieke auto of uw cabrio in winterslaap is - om een betrouwbare ontsteking na een lange periode van stilstand te garanderen, moet de accu van het voertuig regelmatig worden onderhouden.

Onderhoud uw accu zoals hij verdient

De OSRAM batterijlader biedt de ideale omstandigheden voor de accu van uw voertuig. De slimme accu-onderhoudsapparaten laden, beschermen en herstellen de accu van uw voertuig. Zelfs bij koele temperaturen wordt uw accu beschermd en automatisch onderhouden nadat deze volledig is opgeladen - totdat u uw auto weer mee neemt voor een ritje. OSRAM acculaders kunnen de volledige ontlading van de accu voorkomen en zo de levensduur ervan verlengen.

Vol met fantastische functies

De acculader van OSRAM zal zeker indruk op u maken met tal van nuttige functies: Alle twee de acculaders zijn compatibel met voertuigen met start-stop-automatica en beschermen de accu van uw auto tegen een volledige ontlading in de winter. Lithium accu's worden opgeladen met een 7-traps laadcyclus, terwijl de meest voorkomende loodzuur/AGM accu's worden opgeladen met een veilige 9-traps laadcyclus.

Eenvoudige bediening, onafhankelijk onderhoud

Alle acculaders van OSRAM  zijn slim en zeer eenvoudig te hanteren. Met een druk op de knop starten de apparaten hun meer traps laadcyclus en schakelen ze automatisch over naar de onderhoudsmodus zodra de batterij weer volledig is opgeladen. De grote LCD-displays met achtergrondverlichting zijn gemakkelijk af te lezen, zelfs bij slecht licht. Omdat alle apparaten zijn uitgerust met een beveiliging tegen ompoling en overspanning, kunt u zich na het aansluiten van een batterijlader eenvoudig op andere zaken concentreren.

Beschikbaar voor vele voertuigtypen

Er zijn bijna geen grenzen aan uw wagenpark: terwijl de acculader 906 (OEBCS906) voertuigen van 6V tot 12V kunnen verwerken, kan de acculader 908 (OEBCS908) ook voertuigen tot 24V verwerken. Afhankelijk van het product zijn dit motoren, de meeste auto's, bestelwagens en in het geval van de acculader 908 zelfs bestelwagens en kleinere vrachtwagens.

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons