De nieuwe MAN TGXDe nieuwe MAN TGX werd maandag voorgesteld in Bilbao, de chauffeur zal verwend worden met zijn nieuw ergonomisch ontworpen design maar ook zal de TGS, TGM & TGL vernieuwd worden. 

De complete vernieuwing van de TGX zorgt voor meer aerodynamica. Opvallend is de nieuwe onderste grill, de hervormde opstaptrede, extra spoilers voor de luchtgeleiding, deurspoilers,...

  

Niet alleen is de verlichting waaronder de kop/mistlampen, richtingaanwijzers, … aangepast, maar wat ook duidelijk zichtbaar is zijn de radarsensoren voor de dodehoek-assistent. De spiegels zijn echter nog niet veranderd naar een camera systeem.


   

             

Het interieur is niet helemaal vernieuwd maar er is wel extra opbergplaats. Zowel onder het bed, die ook langs buitentoegankelijk is, alsook bovenaan de cabine waar er meer opbergruimte voorzien wordt.

 

 

MAN scoort punten met de 'SmartSelect' die een draai- en drukknop is om veel functies te kunnen bedienen. Er is een volledig LCD-display achter het stuur en een extra scherm in het dashboard. Ook is er een elektrische handrem waardoor er extra ruimte voorzien wordt in de cabine. Men kan op die plaats een coolbox uitschuiven die onder het bed ingebouwd is.

      

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons