Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?


Bent u op zoek naar vrachtwagenonderdelen voor MAN, Volvo of Mercedes vrachtwagens en bussen? Of bent u op zoek naar een multi brand diagnose systeem met een zeer sterke en directe ondersteuning? Dan bent u bij Sanders Parts aan het juiste adres!

Sanders Parts is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsonderdelen geschikt voor MAN, Volvo, Mercedes vrachtwagens en bussen, met 28 jaar ervaring beschikken wij over een kennis waarin wij nog elke dag blijven investeren en uitbreiden. 

Sanders Parts garandeert een permanente voorraad van meer dan 18000 artikels, welke volgens uw wens binnen de 12 of 24 uur in de hele Benelux aangeleverd kunnen worden!

Wij werken samen met tientallen originele fabrikanten waardoor we voor u al het beste onder één dak samenbrengen. Wij zijn ervaren, gemotiveerd en flexibel om op ieders individuele wensen in te spelen.

Als het gaat om diagnostische apparatuur, hebben we een scala aan hulpmiddelen die geschikt zijn voor elke toepassing en gebruiker. Naast de Jaltest diagnosesystemen, hebben we ook Autel, Texa en Hella Gutmann in ons gamma. Door de striktere wetgeving omtrent rijbaan-veiligheidssystemen (ADAS) zijn we nu ook verdeler van Koch, deze kalibreert niet alleen de radar- en camerasystemen, maar ook de wieluitlijning van de wagen. Met dit gamma hopen wij u ten allen tijde bij te kunnen staan in het oplossen van diagnose en kalibratie problemen.

Dankzij onze ervaring en technische ondersteuning maken we het verschil en bieden we een oplossing voor elke behoefte. Onze klanten worden niet aan hun lot overgelaten en krijgen bij ons een basis en/of gespecialiseerde opleiding afhankelijk van hun behoeften en een permanente technische bijstand.

Kortom, wij zijn zonder twijfel de partner die u zoekt!

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons