Zomer Actie 2024 - Win een BBQ toestel


De zomer is in volle opkomst en wij hebben iets heel speciaals voor jullie in petto! 🌞 Om deze warme maanden nog feestelijker te maken, lanceren we in samenwerking met onze leverancier WABCO, een unieke en spannende actie die je niet wilt missen. Gedurende de hele maand juni voegen we bij elke bestelling een kraslot toe. Dit betekent dat elke bestelling een kans is om fantastische prijzen te winnen! 🎉

Wat kun je winnen?

Wij hebben zorgvuldig een selectie van prijzen samengesteld die je BBQ-ervaring naar een hoger niveau zullen tillen. De hoofdprijzen zijn maar liefst vijf Boretti houtskool BBQ toestellen. Deze hoogwaardige BBQ's zijn de droom van elke grillmaster. Ze bieden perfecte garing en die authentieke smaak waar je van houdt, waardoor elke maaltijd een feest wordt. Daarnaast maak je kans op stijlvolle BBQ schorten met bijbehorende tools. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om als een pro te grillen, van spatels tot tangen en meer, allemaal van de hoogste kwaliteit. Ten slotte geven we ook handige multi flessenopeners weg. Deze gadgets maken elke BBQ compleet, ideaal voor het openen van je favoriete drankjes en een must-have voor elke BBQ-liefhebber.

Boretti Carbone Charcoal Barbecue Commercial

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig om mee te doen aan onze zomeractie. Elke bestelling die je in de maand juni plaatst, komt automatisch in aanmerking voor een kraslot. Bij je bestelling ontvang je ÊÊn kraslot, dat samen met je pakket geleverd wordt. Wanneer je je kraslot ontvangt, kras je het open om je unieke code te onthullen. Vervolgens vul je deze code in op onze website en kom je direct te weten of jij een van de gelukkige winnaars bent. Het hele proces is eenvoudig en zorgt voor extra opwinding bij elke bestelling.

Belangrijke details

De krasloten zullen uitgedeeld worden van 1 tot en met 30 juni 2024. Het is belangrijk om te weten dat je je unieke code kunt invoeren tot en met 15 juli 2024. Zorg ervoor dat je dit op tijd doet, want na deze datum zijn de codes niet meer geldig. Daarnaast geldt op = op, dus wees er snel bij. Wacht niet te lang met bestellen via onze webshop, op het nummer +32 (0)52/41 44 70 of via sales@sandersparts.be, want zodra de krasloten op zijn, is de actie afgelopen. Maximum 1 prijs per winnend kraslot.

Waarom deelnemen?

Deze actie biedt niet alleen de kans om fantastische prijzen te winnen, maar voegt ook een extra laag plezier en spanning toe aan je aankoop. Of je nu een doorgewinterde BBQ-expert bent of net begint, deze prijzen zullen je zomer onvergetelijk maken. Bij elke bestelling krijg je automatisch een kraslot, waardoor je zonder extra moeite kans maakt op een geweldige prijs. Voeg wat spanning en opwinding toe aan je aankoop en geniet van de mogelijkheid om iets geweldigs te winnen.

Stel je voor: een zwoele zomeravond, het sissende geluid van vlees op de grill, en jij als trotse eigenaar van een gloednieuwe Boretti BBQ. Of misschien draag je binnenkort een van onze stijlvolle BBQ schorten terwijl je vrienden en familie versteld staan van je grillvaardigheden. Het enige wat je hoeft te doen is je bestelling plaatsen en je kraslot ontvangen. 

Een Woord van Dank

Wij willen deze gelegenheid ook aangrijpen om onze oprechte dank uit te spreken naar jullie, onze trouwe klanten. Dankzij jullie vertrouwen en steun kunnen wij jullie blijven voorzien van de beste producten en service. Jullie enthousiasme en loyaliteit betekenen veel voor ons, en daarom willen wij iets speciaals terugdoen. Deze zomeractie is een manier om onze waardering te tonen en om jullie iets extra’s te geven tijdens deze zonnige maanden.

Wij hopen dat deze actie jullie net zoveel plezier brengt als het ons brengt om het te organiseren. Het is onze manier om iets terug te geven aan de gemeenschap die ons bedrijf mogelijk maakt. Dus laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Plaats je bestelling, ontvang je kraslot en wie weet ben jij een van onze gelukkige winnaars!

Heel veel succes en een fantastische zomer gewenst! đŸ”Ĩ

Algemene voorwaarden

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons