Valeo: Uw Partner in vooruitstrevende voertuigoplossingen

In de snelgroeiende markt van commerciële voertuigen, waar efficiëntie en betrouwbaarheid centraal staan, schittert één naam als pionier van innovatie: Valeo.

Van robuuste zware vrachtwagens tot bestelwagens, biedt Valeo een uitgebreid scala aan oplossingen die zich onderscheiden. Binnen dit assortiment zijn de nauwkeurig ontworpen koppelingen en technologisch geavanceerde SWF ruitenwissers opvallende voorbeelden van Valeo's toewijding.

De koppelingen van Valeo zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteit, wat betekent dat ze efficiënt, betrouwbaar en duurzaam zijn. Valeo's uitgebreide onderzoek en ontwikkeling hebben ook geleid tot minder koppelingsgeluid en -trillingen, samen met beter schakelen. Dit betekent dat zelfs in de meest vijandige werkomgevingen het chauffeurscomfort nooit wordt opgeofferd.

Aan de andere kant zorgen de geavanceerde SWF ruitenwissers die uitgerust zijn met geavanceerde wisserbladen voor een kristalhelder zicht. Ze zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op de vorm van de voorruit en zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling voor optimale prestaties. De ruitenwissers staan bekend om hun stille en soepele werking. Chauffeurs kunnen genieten van een rustige cabine-ervaring zonder vervelend piepen of trillen van de ruitenwissers.

Desalniettemin is dit slechts een glimp van het uitgebreide aanbod van Valeo. Naast koppelingen en ruitenwissers omvat het Valeo-portfolio een breed scala aan zorgvuldig ontworpen oplossingen die gericht zijn op het verbeteren van de efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid van commerciële voertuigen.


Dankzij de bijdrage van Valeo zorgen wij in september voor borrelnootjes in iedere colli.

MATEXPO

Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op Matexpo, de vakbeurs voor bouwmaterieel. Op MATEXPO vindt u de nieuwste machines, technieken en materieel uit de bouwsector. Deze beurs vindt plaats van woensdag 6 tot en met 10 september in Kortrijk Expo.

Op onze stand presenteren wij met trots de Jaltest producten. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw projecten.
Wij hopen u daar te zien!Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons