Jaltest klant in de kijker: Macharis


Macharis is een transportbedrijf met al ruim 100 jaar ervaring. De oorsprong ervan gaat terug naar de periode vlak voor de Tweede Wereldoorlog, toen het bedrijf begon als een verhuisfirma. In de vroege jaren ‘60 evolueerde het tot een bloeiend transportbedrijf. Met hun moderne vloot, ervaren chauffeurs en klantgerichte aanpak bieden ze op maat gemaakte transportoplossingen die voldoen aan iedere logistieke behoeften in de gehele BeNeLux.

Waarom kozen zij voor een Jaltest diagnosesysteem?

De keuze voor een Jaltest diagnosesysteem was voor ons een zeer positieve beslissing. Na het bijwonen van verschillende demonstraties van verschillende diagnosesystemen, hebben we direct besloten om het Jaltest diagnosesysteem aan te schaffen. De gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en veelzijdigheid van het systeem sprongen er echt uit. Bovendien bieden ze regelmatig updates aan. We willen ook graag benadrukken dat de technische ondersteuning van technicus Lander ons op elk moment de benodigde hulp biedt.

Ben jij nog niet bekend met Jaltest? 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Jaltest Diagnostics! 

Bezoek onze website voor meer informatie. Bij vragen kunt u ons bereiken op +32 (0)52/41.44.70 of stuur een e-mail naar info@sandersparts.be.  

Wat kunt u van ons verwachten?

๐Ÿ‘‰ Technische assistentie
๐Ÿ‘‰ Jarenlange ervaring
๐Ÿ‘‰ Bijscholing
๐Ÿ‘‰ Demo's
...

check onze website

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons