Bestel vandaag nog jouw luchtdrogerpatronen!


Bij Sanders Parts, begrijpen we hoe belangrijk het is om je vrachtwagen op zijn best te laten presteren. Daarom zijn de luchtdrogerpatronen niet zomaar onderdelen. Wij hebben hieronder alvast een selectie gemaakt met de meest voorkomende luchtdrogerpatronen. 

Waarom is het belangrijk om uw luchtdrogerpatronen te vervangen?

Vrachtwagenchauffeurs weten dat ieder detail telt als het gaat om hun voertuig. Het vervangen van luchtdrogerpatronen is geen uitzondering. Een efficiënt werkende luchtdrogerpatroon kan de levensduur van uw vrachtwagen verlengen, de prestaties verbeteren en u, de bestuurder, gemoedsrust geven.

Vervang uw luchtdrogerpatronen vandaag en voorkom onnodige slijtage aan uw vrachtwagen. Dit kleine onderdeel speelt een grote rol in het drooghouden van de lucht die door uw vrachtwagen stroomt, wat essentieel is voor de werking van uw voertuig.

Wanneer moet een luchtdrogerpatroon vervangen worden?

Gemiddeld genomen, zou een luchtdrogerpatroon elke 12 maanden of om de 100.000 à 120.000 km vervangen moeten worden. Echter, de specifieke intervallen kunnen variëren afhankelijk van het model en de gebruiksomstandigheden van uw vrachtwagen.

Luchtdrogerpatronen in de kijker:

Bekijk webshop

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons