OMP PumpsOMP Pumps

OMP pumps biedt een breed scala aan pompen voor de Automotive, zoals oliepompen en waterpompen. Deze pompen zijn van hoge kwaliteit en worden ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de truck industrie. Ze zijn robuust en betrouwbaar en kunnen zelfs onder de zwaarste omstandigheden presteren.

De oliepompen en waterpompen zijn essentieel om de motor van een vrachtwagen op de juiste temperatuur te houden en te zorgen voor de juiste smering.

Bovendien biedt OMP ook oplossingen op maat voor de Automotive. Het bedrijf werkt nauw samen met truckfabrikanten om pompen te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke eisen van hun voertuigen. Zo kunnen truckfabrikanten hun voertuigen beter afstemmen op de behoeften van hun klanten.

Kortom, OMP is een belangrijke leverancier van water en oliepompen voor de Automotive.

Bekijk ons assortiment
Dankzij de bijdrage van OMP zorgen wij in mei voor een zakje Croky chips in iedere colli.


Kom ons bezoeken op Matexpo

Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op Matexpo, De vakbeurs voor bouwmaterieel. Deze beurs vindt plaats van woensdag 6 tot en met 10 september in Kortrijk Expo.

Op onze stand presenteren wij met trots de Jaltest producten. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw projecten.
Wij hopen u daar te zien!


Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons