Jaltest het multibrand diagnosesysteem

Jaltest Diagnostics is merk- en systeemonafhankelijk en maakt diagnose mogelijk op onder andere vrachtwagens, trailers, bestelwagens en tractoren. Daarnaast kan het diagnose systeem ook gebruikt worden voor militaire voertuigen. Het Jaltest diagnosesysteem heeft een brede dekking over de verschillende elektronische systemen aanwezig op bedrijfsvoertuigen, dankzij de diagnostische software van Jaltest wordt de diagnose van uw voertuig een eenvoudige en snelle taak. Daarom is Jaltest het multibrand diagnose-instrument voor uw werkplaats

  Bekijk meer  

Promo JaltestInbegrepen:
Jaltest link interface € 1250,-
Transport koffer + toebehoren
Software voor 2 door u gekozen merken € 1330,-*
Prijs: € 2580 € 2400 ex. btw

* 2 merken is de minimale afname. Na het eerste jaar van de licentie bedraagt de vernieuwing € 210 voor 2 merken.
Om diagnose te kunnen uitvoeren met Jaltest heb je ook nood aan een laptop, wij kunnen jullie deze ook aanbieden volgens uw budget.
Bovendien bieden wij meerdere opleidingen per jaar aan, onze cursussen zijn niet alleen gebaseerd op de systeemkennis, maar ook op diagnose en probleemoplossing.

  Interesse?  


Kom ons bezoeken op Matexpo

Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op Matexpo, de belangrijkste bouwbeurs van Belgiƫ. Deze beurs vindt plaats van woensdag 6 tot en met 10 september in Kortrijk Expo.

Op onze stand presenteren wij met trots de Jaltest producten. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw projecten.
Wij hopen u daar te zien!

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons