Leverancier Hengst in de kijker

In 2023 bestaan wij 30 jaar en dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Dit was echter niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze klanten en onze toeleveranciers. Daarom zetten we elke maand een leverancier in de kijker en voorzien wij jullie met leuke attenties.

Deze maand zetten we de leverancier Hengst in de kijker:


Hengst Filtration 

Hengst Filtration heeft de juiste filtratieoplossingen voor alle voertuigen en levert de wereldwijde onafhankelijke aftermarket een volledig assortiment van meer dan 3.200 OEM-kwaliteitsproducten. De producten zijn ontwikkeld en geproduceerd voor bekende auto- en motorfabrikanten, evenals voor vele toepassingsgebieden in de industrie. Ze leveren hoogwaardige en krachtige filtratieoplossingen voor bijna alle soorten personenauto's, bedrijfsvoertuigen, landbouw- en bouwmachines en maritieme toepassingen.

Bekijk ons Hengst assortiment op onze webshop.Mede dankzij Hengst voorzien wij in januari in iedere colli een zakje snoep.


Blue.on – het alternatief voor het spin-on filter

Op het gebied van oliefiltratie biedt Hengst Filtration ook haar duurzame filtratieconcept Blue.on voor bedrijfswagens aan. Dit bekroonde alternatief voor spin-on filters kan zonder gereedschap worden vervangen, waardoor 25% minder gewicht en 90% minder afval ontstaat: ideaal voor de aandrijfsystemen van nu.

Blue.maxx

Het slimme brandstoffiltersysteem zorgt voor een bijzonder effectieve waterafscheiding en zorgt zo altijd voor een hoge brandstofzuiverheid. Het systeem voor verbeterde motorefficiëntie kan dankzij het modulaire ontwerp perfect worden aangepast aan een reeks toepassingen, zowel als originele oplossing als retrofitoplossing.


Hydraulische filters voor hoge eisen 

Met de overname van de hydraulische filteractiviteiten van Bosch Rexroth in 2021 breidde Hengst zijn productportfolio uit met complete filters en filterelementen voor extreem mobiele hydraulische toepassingen. Lijnfilters, met het gepatenteerde 'cyclooneffect', vormen een van de hoogtepunten op het gebied van hydrauliek. Deze ontwerpen verlagen de bedrijfskosten duurzaam en optimaliseren tegelijkertijd de filtratieprestaties.

Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons