Behaal de CO2-norm met de antivirale luchtreiniger van Hengst


De CO2-norm halen is bijna onmogelijk, maar volgens Professor Bert Blocken kan het door massaal in te zetten op ventilatie, aangevuld met luchtreinigers.

Horeca Vlaanderen en de discotheek de Versuz hebben een testevent uitgevoerd en blijkt dat het nagenoeg onmogelijk is om in een volle discotheekzaal, waar ze een coronapas voorlegden, de CO2-norm te halen. Zelfs niet als de dakluiken werden opengezet.

Experts zeggen dat voor de ideale luchtkwaliteit 900 ppm (parts per million) de norm is. Vanaf 1.200 ppm moeten horecazaken of dancings maatregelen nemen, bijvoorbeeld het bezoekersaantal omlaag halen of ramen en deuren openzetten.

Professor Bert Blocken van de Technische Universiteit in Eindhoven blijft positief. Hij pleit nu al 18 maanden voor het massaal inzetten op ventilatie, aangevuld met luchtreinigers. Op die manier kan je aerosolen wél goedkoop en efficiënt naar beneden halen. Want daar zit het probleem, minder bij die CO2.Wat heeft de antivirale luchtreiniger van Hengst te bieden?

Fijnstof, allergenen, bacteriën en de kleinste viraal besmette aerosoldruppeltjes worden betrouwbaar uit de kamerlucht gefilterd en dat zonder gebruik van UVC straling. Blue.care+ is ook uitgerust met een krachtige doch geluidsarme ventilator en de modernste filtertechnologie, welke reeds na 10 minuten de virusbelasting in de kamerlucht met 50% laat dalen. Na 30 minuten zelfs met 90% (In een kamergrootte van 80 m²). De Powerdiffusor verdeelt de aangezogen lucht gelijkmatig naar het plafond zonder storende tocht, op deze wijze wordt de best mogelijke luchtcirculatie bereikt in het gehele interieur, terwijl het energieverbruik laag blijft.

  • Verwijdert meer dan 99,995% van de virussen
  • Stille werking
  • Laag energieverbruik
  • Gemakkelijk te installeren
  • Ontwikkeld & geproduceerd in Duitsland
Interesse in het product? Klik hierBron artikel Versuz: Testevent Versuz komt met definitieve resultaten: CO2-norm halen bijna onmogelijk | VRT NWS: nieuwsMeest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons