Leveringen


Wij, Sanders Parts, trachten steeds onze levering stipt en vlekkeloos te laten verlopen. Maar jullie als klant spelen hier ook een belangrijke rol in.

Daglevering: De dagleveringen vinden plaats tussen 8h00 ’s morgens en 18h00 ’s avonds, bij deze leveringen moet er steeds iemand aanwezig zijn voor ontvangst. Onderteken steeds de vrachtbrief van de chauffeur voor ontvangst en controleer het aantal colli’s. Indien er een doos beschadigd of manco is, deze niet zomaar accepteren, maar ten alle tijden de schade of manco schriftelijk melden op de vrachtbrief & ons onmiddellijk op de hoogte brengen. Wanneer u dit niet doet kunnen wij de transporteur niet aansprakelijk stellen voor de eventuele schade of manco levering.
 
Nachtlevering: Wij Sanders Parts trachten zoveel mogelijk klanten te beleveren tijdens de nacht. Deze levering gaat vlotter en sneller en jullie kunnen trouwens de werkzaamheden sneller aanvatten. Deze leveringen gebeuren op vertrouwen en kunnen niet onmiddellijk gecontroleerd worden. Zorg steeds dat de goederen op een veilige, overdekte en toegankelijk locatie kunnen geleverd worden. Op het ogenblik dat u merkt dat één van de dozen of producten beschadigd zijn of ontbreken, neem een foto & laat het ons zo snel mogelijk weten. Indien deze overdekte plaats niet voorhanden is, kunnen wij ook niet aansprakelijk gesteld worden voor schade te wijten aan weersinvloeden.

Nog geen nachtleveringen?
Een veilige, overdekte en toegankelijke locatie waar wij de goederen kunnen afleveren is voldoende.

Klik hier voor nachtlevering  


Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons