Maak je ruimte virusvrij met de antivirale luchtreiniger Blue.care+


Ga voor een gezonder binnenklimaat

Nu de coronacijfers de goede kant uitgaan worden er door de officiële instanties versoepelingen aangekondigd welke in verschillende stappen volgens de toestand kunnen doorgevoerd worden. Vele sectoren welke maanden gesloten bleven krijgen stapsgewijs opnieuw meer vrijheid om hun normale activiteiten te kunnen ontplooien. Restaurants, cafés en fitnesszalen kunnen opnieuw heropenen. Scholen en bedrijven krijgen de mogelijkheid stapsgewijs meer mensen in de school- of werkplek te ontvangen.

Meer en meer zijn de experts erover eens dat slecht verluchte binnenruimtes een mogelijke broeihaard vormen voor coronaverspreiding en wordt het belang van een goede ventilatie meer en meer benadrukt.

Om meer contacten in binnenruimtes veilig te houden heeft de firma Hengst een antivirale luchtreiniger Blue.care+ ontwikkeld welke permanent zorgt voor een gezonde binnenlucht. Uitgerust met een HEPA H14 high-perfomance filter verwijdert Blue.care+ meer dan 99,995% van de besmette aerosolen uit de omgevingslucht en draagt zo bij tot een merkbaar gezonder binnenklimaat.

Het is van belang uw bedrijf zo snel mogelijk op topsnelheid te krijgen. Door gebruik te maken van de antivirale luchtreiniger Blue.care+. beschermt u uw werknemers en bezoekers met een virusvrije omgeving en verkleint u het risico op besmettingen.


Wat heeft de antivirale luchtreiniger te bieden?

Fijnstof, allergenen, bacteriën en de kleinste viraal besmette aerosoldruppeltjes worden betrouwbaar uit de kamerlucht gefilterd, en dat zonder gebruik van UVC straling Blue.care+ is ook uitgerust met een krachtige doch geluidsarme ventilator en de modernste filtertechnologie, welke reeds na 10 minuten de virusbelasting in de kamerlucht met 50% laat dalen, na 30 minuten zelfs met 90% (In een kamergrootte van 80 m²). De Powerdiffusor verdeelt de aangezogen lucht gelijkmatig naar het plafond zonder storende tocht, op deze wijze wordt de best mogelijke luchtcirculatie bereikt in het gehele interieur, terwijl het energieverbruik laag blijft.

  • Verwijdert meer dan 99,995% van de virussen
  • Stille werking
  • Laag energieverbruik
  • Gemakkelijk te installeren
  • Ontwikkeld & geproduceerd in Duitsland
Interesse in het product? Klik hier


Meest recente posts

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Meer informatie nodig?
Contacteer ons?

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.
Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Contacteer ons